Terapeut utbildningar

Våra terapeut utbildningar

På Svenska Parterapiinsitutet erbjuder vi terapeut utbildningar inom EFT. Våra kurser är ämnade för de som vill ha en grund att stå på inom EFT samt en fördjupningskurs för den som vill stärka sina kunskaper ännu mer. 

Utbildningarna bedrivs av certifierade lärare (trainers) i EFT av ICEEFT (International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy). Vi strävar alltid efter att vara ledande inom parterapi i Sverige och detta återspeglar sig starkt i våra terapeut utbildningar. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för terapeuter

Jag har minst grundkurs i EFT:

Jag samtycker att mina personuppgifter såsom namn, e-post och övriga personuppgifter sparas hos Parterapiinstitutet

EFT-utbildning:

Grundkurs i EFT!

Grundkursen i EFT kommer att ge dig grundläggande kunskaper i Emotionellt Fokuserad Parterapi. Du kommer lära dig hur man praktiskt arbetar med anknytningsteorin som grund i parterapi. Kursen är första steget i processen att bli certifierad EFT-terapeut.

Två dagars workshop

Parterapiinstitutet & EFT-Center i Lund arrangerar ”Våld i parrelationer- ett sätt att kriga för en trygg relation”.
Workshopen vänder sig i första hand till dig som gått EFT-grundutbildning (Emotionally focused therapy) men är även öppen för alla som är intresserade.

Fördjupningskurs i EFT!

För dig som gått grundkursen i EFT finns nu möjligheten att fördjupa dina kunskaper. Fördjupningsdagarna (Core Skills) är uppdelade i två delar. Kursupplägget innehåller fördjupande teoretiska avsnitt, handledning och rollspel.

Kontakta gärna oss:

Gerd Elliot

Leg Psykoterapeut Socionom Certifierad EFT – terapeut och  EFT – handledare Handledarutbildning, Socialhögskolan gerd@parterapiinstitutet.se 0733-57 66 60

Tommy Waad

Leg Psykoterapeut Leg sjuksköterska Certifierad EFT – terapeut och EFT – handledare Lärare-och handledare i psykoterapi (UHÄ) tommy@parterapiinstitutet.se 0706-264674